Om oss

Bli kjent med Viken Boligentreprenør

Dedikerte fagfolk
med et øye for detaljer

Viken Boligentreprenør er en totalentreprenør bestående av et team av erfarne og dedikerte fagfolk, og solide samarbeidspartnere innen alle nødvendige ledd. Vi er opptatt av å levere arbeid av høy kvalitet, og vårt engasjement for kundetilfredshet skal gjenspeiles i alt vi gjør. Vår kompetanse spenner over et bredt spekter av tjenester som inkluderer nybygg, rehabilitering, bad, kjøkken og mye mer.

Sertifiseringer og godkjenninger

Viken Boligentreprenør er stolte av å være en sertifisert og godkjent totalentreprenør. Det er viktig for oss å opprettholde høye standarder for sikkerhet, kvalitet og miljøvennlighet gjennom hele prosjektet. Våre sertifiseringer og godkjenninger inkluderer blant annet:

Sentralt godkjent merke

Sentral godkjenning

Vi er sentralt godkjent som entreprenør, en offentlig godkjenning som bekrefter vår kompetanse og våre kvalifikasjoner.

Boligmappa logo

Boligmappa.no

Som sertifiserte brukere av Boligmappa.no kan vi tilby våre kunder et digitalt verktøy for dokumentasjon og oppfølging av prosjekter.

Grønn jobb logo

Grønn Jobb

Vi er en del av Grønn Jobb-ordningen, som fremmer bærekraftige praksiser i byggebransjen og bidrar til en mer miljøvennlig fremtid.

Fonn logo

Fonn-byggemappen

Vi benytter Fonn-byggemappen for prosjekthåndtering og kommunikasjon, slik at våre kunder kan følge med på fremdriften og ha all informasjon lett tilgjengelig.

Våre leverandører

Våre samarbeidspartnere

Kirkeby Malerservice

Vårt team og kompetanse

Vi er stolte av å ha et dyktig team av fagfolk som jobber sammen for å oppnå best mulig resultat for våre kunder. Vårt team består av erfarne snekkere, elektrikere, rørleggere, flisleggere og andre fagpersoner som alle deler vår lidenskap for kvalitet og kundetilfredshet.

Stian Sunde Johansen

Eier, daglig leder og tømrer

Joakim Prytz

Medeier og tømrer

Er du interessert i å jobbe med oss?

Ta kontakt for en gratis befaring og la oss vise deg hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste byggeprosjekt!

Kontakt oss